Blog

20% discount la serviciile Status Pimp pentru participantii Social Media Summit

Daca participi la Social Media Summit in 29 septembrie beneficiezi de un discount de pana la 20% la Status Pimp pentru a-ti face publicitate pe statusuri. Status Pimp este unul dintre partenerii Social Media Summit si, totodata, primul si unicul serviciu de promovare online prin intermediul statusurilor de IM. Care este principiul de functionare al Status Pimp? Sa zicem ca tu ai un site, serviciu sau un produs pe care vrei sa il promovezi. Status Pimp are o retea de “pimperi” care vor sa il recomande prin afisarea pe statusul lor de Yahoo! Messenger, Google Talk sau Skype.  Daca esti pe lista participantilor Social Media Summit, cere reducerea ta pe pagina personalizata SMS!

Cum a fost la BrandRo

BrandRo, primul eveniment Biz din aceasta toamna, a strans laolalta  mai mult de 250 de specialisti in marketing, brand manageri, practicieni in branding si advertising, presa si bloggeri. La o monitorizare rapida de presa, am generat prin eveniment mai mult de 50 de preluari in toata presa centrala, portalurile principale de news si business si in site-urile si blogurile de specialitate. Intre speakerii evenimentului s-au numarat: Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient, Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Market Research, Liviu David, Creative Director, Next Advertising, Teddy Dumitrescu, President & CEO Publicis Romania, Grant McKenzie, VP Marketing, Ursus Breweries, Serban Alexandrescu, Creative Director, Headvertising si Iulian Padurariu, Managing Partner, Trout & Partners. Prezentarile speakerilor – ale celor care si-au dat acordul sa le faca publice – se gasesc in pagina de program a BrandRo.

Marea surpriza a fost castigatorului locului 1 in topul celor mai puternice 50 de branduri romanesti: Borsec. Alaturi de Dacia, Pro TV, Dorna, Poiana, Timisoreana, Izvorul Minunilor, Cotnari, Ursus si BCR, reprezinta varful marcilor romanesti. Am pus topul in intregime aici, unde puteti consulta in detaliu cine, de ce si cum s-a facut topul. In numarul urmator al revistei Biz veti citi o analiza detaliata a evenimentului, iar pana atunci, cateva imagini: