1

Social Media Summit Sibiu, Editia a 4-a

11 Mai 2011, Hotel Continental, Sibiu

2

High Impact Friends, Editia a 2-a

27-28 Mai, Amsterdam, Olanda

Cel mai mare eveniment regional despre influenta online, networking si strategii de marketing prin social media. Social Media Summit este cel de-al patrulea dintr-o serie de evenimente organizata de revista Biz care duce influenceri de top si specialisti in social media la nivel local, intr-o intalnire directa cu comunitatile regionale online si de business. Evenimentul pune in centrul sau ideea de influenta online, influenceri si strategii de marketing pe care companiile le folosesc pentru a se promova prin LinkedIn, Facebook, Twitter si blogging.

SMS Sibiu

Rezerva un loc!
Mai multe detalii

Locuri disponibile: 200

High Impact Friends este o experienta intensa alaturi de cei mai influenti oameni din online-ul românesc si brandurile campioane in social media. O calatorie unica in viitor, pentru a descoperi strategiile câstigatoare in era retelelor sociale. O oportunitate de a avea acces, in premiera, la coaching cu cei mai buni specialisti in online, pentru a afla direct de la acestia ce trebuie sa faca brandul tau pentru a fi mereu pe val in social media. Fii parte a unui grup exclusivist de oameni care vor face networking cu cei mai influenti bloggeri si oameni din social media româneasca in luna mai, la Amsterdam!

HIF


Locuri disponibile: 4

1

Top Social Brands

19 Aprilie, Bucuresti

2

GreenBizForum , Editia a 5-a

4 Mai, Hotel Howard Johnson, sala Platinum, Bucuresti

Conferinta ce prezinta strategiile de social media ale marilor branduri din Romania. Evenimentul reuneste o audienta formata din top influenceri, bloggeri si specialisti in comunicare romani si internationali si lanseaza in premiera studiul Top Social Brands, clasamentul celor mai influente branduri in social media.

Top Social Brands

Rezerva un loc!
Mai multe detalii

Locuri disponibile: 100

Evenimentul profesionistilor in sustenabilitate. Afla care sunt trendurile, fa conexiunile si genereaza idei noi. Un proiect original Biz aflat deja la 5-a editie, GreenBizForum este cel mai important eveniment dedicat afacerilor verzi si corporatiilor sustenabile. Acesta prezinta provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, ale practicilor de management sustenabil si ale strategiilor de green marketing. Studii de caz ale celor mai reusite campanii green, norme si legislatie in domeniu, practici de CSR precum si implicarea social media in comunicarea brandurilor sustenabile.

GreenBiz

Rezerva un loc!
Mai multe detalii

Locuri disponibile: 100

3

Management360, Editia a 2-a

7 Aprilie, Bucuresti

4

PR and the Web

14 Aprilie, Bucuresti

Forum de o zi ce analizeaza strategii de management despre eficienta si eficacitate corporatista. Eveniment dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor, ce prezinta cele mai noi metode de delegare, managementul performantei, retention, talent management, alinierea practicilor HR la strategia de business a companiei, influenta diferentelor culturale asupra eficientei organizationale.

Management 360

Kit-ul PR-istului modern intr-un eveniment de o zi care analizeaza toate aspectele PR-ului la punctul de intalnire cu Internetul. De la instrumente utile de research, monitorizare, creare de content si digital storytelling la management de criza, web analytics pentru PR si ghidul relatiilor PR-ist / blogger, acest workshop trece prin furcile caudine ale PR-ului in era web 2.0. Dedicat specialistilor in comunicare, PR, brand managerilor, reprezentantilor agentiilor de PR si consultantilor independenti.

PR and the WEB
5

Social Media Summit, Editia a 3-a

4 Martie 2011 - Hotel Unirea, Iasi

6

InnovationLab: The Radical Game

17 Martie, Hotel Howard Johnson, Bucuresti

Cel mai mare eveniment regional despre influenta online, networking si strategii de marketing prin social media. Social Media Summit este cel de-al treilea dintr-o serie de evenimente organizata de revista Biz care duce influenceri de top si specialisti in social media la nivel local, intr-o intalnire directa cu comunitatile regionale online si de business. Evenimentul pune in centrul sau ideea de influenta online, influenceri si strategii de marketing pe care companiile le folosesc pentru a se promova prin LinkedIn, Facebook, Twitter si blogging.


InnovationLab este un training intensiv sustinut de o echipa condusa de Nick Sohnemann, Innovation Advisor la TrendOne, cel mai mare portal in inovatie din Europa. Denumit „The Radical Game”, trainingul exploreaza originea inovatiei si dezvolta creativitatea si gandirea inovativa. Un produs original TrendOne, trainingul este un joc simulativ prin care cele mai inovative micro-trenduri internationale sunt adaptate la situatii de business concrete. Participantii vor invata cum sa realizeze conexiuni creative pentru a genera idei si concepte noi de business aplicabile in propriile afaceri si proiecte.

7

Top Social Brands

27 Aprilie, Hotel Novotel, Bucuresti

8

Management360

10 iunie 2010, Hotel Howard Johnson, Bucuresti

Conferinta de o zi ce prezinta in premiera strategiile de social media ale marilor branduri din Romania si rezultatele studiului TopSocialBrands realizat de Biz.

Top Social Brands

Detalii eveniment

Eveniment dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor, ce prezinta cele mai noi metode de delegare, managementul performantei, retention, talent management, alinierea practicilor HR la strategia de business a companiei, influenta diferentelor culturale asupra eficientei organizationale.

Management360
9

High Impact Brands

2 iulie 2010, Hotel Howard Johnson, Bucuresti

10

BrandRO

8 septembrie 2010, Hotel Novotel, Bucuresti

Evenimentul ce anunta in fiecare an rezultatele studiului cu acelasi nume realizat de compania de cercetare Synovate pentru Revista Biz. Aflat la cea de a 8-a editie, studiul este unul dintre principalii indicatori ai pietei de marketing, relevand un clasament al brandurilor cu cel mai mare impact in randul publicului roman.

High Impact Brands

In septembrie 2010 va avea loc BrandRO, cel mai nou eveniment Biz dedicat brandurilor, proprietarilor acestora si celor care pun umarul la construirea lor. In cadrul evenimentului va fi lansata cartea BrandRo. Cele mai puternice 50 de branduri din Romania editata de Biz si bazata pe rezultatele unui studiu exclusiv asupra brandurilor condus de Unlock Research.

Locatie: Hotel Novotel, Bucuresti

BrandRO
11

Social Media Summit (Timisoara)

29 Septembrie 2010, Timisoara

12

GreenBizForum (editia 4)

27 octombrie 2010, Hotel Howard Johnson, Bucuresti

Summit regional despre retele sociale si strategii de marketing prin social media. Cum ai putea creste vanzarile prin pagina de Facebook? Este LinkedIn locul in care gasesti parteneri pentru business-ul tau? Te poti promova in 140 de caractere sau mai putin? Intrebarea este de fapt: cum folosesti retelele sociale pentru promovarea afacerii? Vino sa afli raspunsurile la Social Media Summit Cluj!


Social Media Summit

Detalii eveniment

Cel mai important eveniment de afaceri dedicat afacerilor verzi si corporatiilor sustenabile, GreenBiz Forum prezinta provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, ale practicilor de management sustenabil si ale strategiilor de green marketing. Prezentari si studii de caz ale celor mai reusite campanii green, norme si legislatie in domeniu, practici de CSR precum si implicarea social media in comunicarea brandurilor sustenabile.

GreenDayBizForum
13

ZileleBiz

15-19 noiembrie 2010

14

Social Media Summit (Cluj)

16 decembrie 2010, Hotel City Plaza, Cluj

Aflat la a noua editie, Zilele Biz este cel mai mare eveniment business-to-business din Romania. Eveniment de referinta in mediul business romanesc, Zilele Biz se adreseaza in fiecare dintre cele cinci zile cate unui domeniu de business: 15 noiembrie - Antreprenoriat, 16 noiembrie - Real Estate si Retail, 17 noiembrie - Inovatie si Design, 18 noiembrie - CSR, 19 noiembrie - Media si Marketing. Audienta evenimentului este specializata pe fiecare zi, reunind cca 1500 top si middle manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, reprezentanti ai oficialitatilor si ONG-urilor, decision makeri si reprezentanti ai media.

ZileleBiz

Summit regional despre retele sociale si strategii de marketing prin social media. Cum ai putea creste vanzarile prin pagina de Facebook? Este LinkedIn locul in care gasesti parteneri pentru business-ul tau? Te poti promova in 140 de caractere sau mai putin? Intrebarea este de fapt: cum folosesti retelele sociale pentru promovarea afacerii? Vino sa afli raspunsurile la Social Media Summit Cluj!

Social Media Summit
5

Biz Innovation Awards

Martie, Bucuresti

Un eveniment unic care celebreaza cei mai dinamici antreprenori si manageri romani si, mai ales, cele mai inovative companii din Romania. Premiile se vor da pe baza unui studiu dedicat GfK, realizat exclusiv pentru revista Biz, care cerceteaza originile inovatiei in Romania si care va genera un top al inovatiei in business. Gala este un eveniment dedicat oamenilor de afaceri si companiilor care pun inovatia ca valoare de baza, fie ca este vorba despre tehnologie, marketing, comunicare sau procese de productie.

Acces pe baza de invitatie

Despre BizForum

Adresandu-se celor mai importante domenii de business, evenimentele BizForum reunesc leaderii si formatorii de opinie pentru a dezbate topicurile momentului. Timp de sapte ani, sub umbrela BizForum s-au format primele evenimente de marketing, media, publicitate si PR din Romania (forumul Strategic), conferinte pe teme de green si CSR, retail, management si HR si, mai nou, de social media si online branding.

Ne gasiti si pe